10.8 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

ANRSC il contrazice pe Zuzan. Apa Vital are voie sa opereze la Pascani, sa foloseasca retelele si sa intrerupa furnizarea

Agenţia Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice intervine în conflictul dintre administratia din Paşcani şi Apa Vital. Prin intermediul unei adrese ANRSC susţine că operatorul ieşean are dreptul şi obligaţia de a furniza servicii la Paşcani până când administraţia locală va îndeplini toate condiţiile de ieşire din asociaţia ARSACIS. Mai mult Apă Vital are dreptul să exploateze reţelele de apă şi canalizare chiar dacă nu au fost predate de Primăria Paşcani.
În aceeaşi adresă se arată ca operatorul ieşean are dreptul să închidă apă acolo unde locatarii refuza să încheie contracte de furnizare în condiţiile prevăzute de lege. Mai mult Primăria Paşcani ar fi obligată să sprijine, nu să împiedice astfel de acţiuni.
Menţionăm că precizările ANRSC sunt contrare cu cele ale reprezentanţilor Primăriei Paşcani care susţin că Apa Vital funcţionează ilegal la Paşcani. Între cele două părţi sunt mai multe litigii în curs de judecată după ce Consiliul Local Paşcani a anulat în toamna anului trecut hotărârile de delegare a serviciului de apă şi canalizare.
pag 1 copy
pag 2
pag 3

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow