More

  Anotimpul fructelor dar şi al accidentelor. Patru copiii internaţi cu fracturi după ce au cazut din copac

  Array

  copil in copac“Zi neagra” pentru copii din zona Pascani, aflati in vacanta. In doar cateva ore, nu mai putin de patru dintre acestia au ajuns de urgenta la spital dupa ce au suferit fracturi in urma unor cazaturi din copaci fructiferi iar unul dintre micuti a fost lovit de o masina.

  Cel mai grav dintre micii pacienti cu varste cuprinse intre 9 – 12 ani a fost un baiat din municipiul Pascani care a cazut de la nu mai putin de 3 metri inaltime, dintr-un pom. In cadere, acesta s-a lovit de crengi si a suferit un traumatism cranio-facial, abdominal si de umar.

  Medicii urgentisti ai Spitalului de Urgenta i-au acordat primul ajutor si au decis transferul copilului la Spitalul “Sf. Maria” din Iasi.

  La acelasi spital din Iasi a ajuns un alt copil din Pascani cu o fractura de umar si unul din Todiresti cu traumatisme la nivelul mainilor, ambii in urma unor cazaturi din copac. Tot din localitatea Todiresti a fost adus Andrei B. , in varsta de 12 ani care aflandu-se pe bicicleta a traversat strada fara sa se asigure si a fost lovit de o masina.

  Potrivit directorului medical, Diana Acsinte, toti copii erau in stare stabila si cel mai probabil o parte dintre acestia se vor alege cu aparate ghipsate care le vor strica o parte din vacanta.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident rutier grav în apropiere de comuna Mircești

  Accident rutier grav luni seara, in jurul orei 19:00, la limita judetului Iasi cu Neamt, in apropiere de comuna Mircesti, pe drumul judetean 208....

  Bogdan Cojocaru, candidat pentru Camera Deputaților: PSD este singurul partid din România care a demonstrat că știe să guverneze. (P)

  PSD este singurul partid din România care a demonstrat că știe să guverneze. Iar de fiecare dată când a fost la guvernare, agricultura a fost...

  Bunuri în valoare de 6.000 lei furate la Stolniceni Prăjescu. Presupusul autor a fost găsit

  Un barbat in varsta de 32 de ani din comuna Stolniceni Prajescu este banuit ca ar fi furat bunuri in valoare de 6.000 de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI