More

  ANOFM va lansa 175 de programe gratuite pentru formare profesională

  Array

  ANOFM – Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă – a anunţat, marţi, că în luna octombrie va lansa 175 de programe de formare profesională.

  ANOFM aşteaptă peste 3.000 de persoane la aceste programe, conform unui comunicat de presă al instituţiei.

  Potrivit sursei citate, 3.249 persoane vor putea participa la cursurile gratuite organizate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă în luna octombrie 2016.

  Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări precum: lucrător în comerţ (290), bucătar (259), ospătar (chelner), vânzător în unităţi de alimentaţie (200), instalator instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze (130), operator introducere, validare şi prelucrare date (119), contabil (113), coafor (110), inspector (referent) resurse umane (104), barman (92), comunicare în limba engleză (91).

  Cei mai mulţi participanţi sunt aşteptaţi la cursuri în judeţele Alba (200 persoane), Braşov (196), Bucureşti (182), Mureş (181) şi Dâmboviţa (154).

  Agenţii economici puneau la dispoziţie, la sfârşitul lunii august, 18.967 de locuri de muncă vacante, cele mai multe în Municipiul Bucureşti, arată datele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).
  Continuarea pe capital.ro

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  Profesorii solicita 50% reducere la transportul public local

    Profesorii si personalul contractual din scolile pascanene care fac naveta in suburbii,  ar putea beneficia de reducerea cu 50% a costului abonamentelor pe transportul...

  Femeie din Cristești dată dispărută

  Poliţiştii ieşeni caută o femeie care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI