More

  Ani la rând a furat curent electric

  Ani la rând a furat curent electric

   Un bărbat dintr-o comună din apropiere de Hîrlău este judecat după ce ani la rând a furat curent electric. Culmea este că acesta a fost pârât chiar de un nepot cu care nu se mai înțelege. Primăria din comuna Deleni se constituie parte civilă și cere recuperea prejudiciului. Dosarul a fost înaintat Judecătoriei cu propuneri legale.

  Ani la rând a furat curent electric din rețeaua publică. Este vorba despre un bărbat din comuna Deleni ce este acum judecat de către oamenii legii din Hîrlău. Bărbatul, Mihai Aignatoaei a fost pârât de un nepot la Postul de Poliție. Comisia întrunită a descoperit improvizația electrică și acum, săteanul este bun de plată.

  Decizia procurorilor a ajuns și în atenția consilierilor locali ai comunei Deleni.

  Din cercetări se pare că bărbatul s-a conectat la rețeaua publică de iluminat în urmă cu câțiva ani beneficiind de lumină în gospodărie gratuit. Certurile din familie s-au terminat cu o sesizare la Poliție, iar acum, administrația locală așteaptă recuperea prejudiciului ce se ridică la câteva sute de mii de lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bătrân de 79 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Peste două mii de locuri libere pentru vaccinare cu Pfizer şi Moderna în tot judeţul

  Peste două mii de locuri libere pentru vaccinare cu Pfizer şi Moderna în tot judeţul. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet