13.5 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Ani de liceu, incep Balurile Bobocilor

Anii de liceu sunt printre cei mai frumosi din viata iar cu totii ne amintim de Balurile Bobocilor. Toamna este perioada in care liceenii pregatesc aceste frumoase evenimente pe care multi dintre ei nu le vor uita niciodata.

Primii care vor organiza anul acesta Balul Bobocilor sunt elevii de la Liceul Teoretic “Miron Costin”, mai exact de Sfantul Dumitru pe 26 octombrie de la ora 17.00 la Casa de Cultura. Ei au fixat si pretul biletelor la 7 lei. Concurentii vor avea de trecut prin 8 probe de aptitudini, o proba de prezentare si doua probe surpriza. Dupa bal tinerii vor continua petrecerea la restaurantul Select.

Elevii de la Colegiul Tehnic “Unirea” au stabilit data de 9 noiembrie, incepand cu ora 16.00, pentru Balul Bobocilor. Ei chiar si-au fixat o tema educativa pentru acest eveniment numita “Bobocii in Uniunea European”. Practic echipele vor avea de trecut prin 5 probe, in care ei vor trebui sa reprezinte o tara din UE. Pretul unui bilet va fi 10 ron iar balul va avea aceeasi locatie si anume, Casa de Cultura.

Celelalte unitati de invatamant pascanene nu au stabilit inca data si locatia pentru Balul Bobocilor.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow