16.3 C
Paşcani
miercuri, mai 31, 2023
Array

ANGELINA JOLIE, PRIMUL PICTORIAL DUPĂ DIVORȚUL DE BRAD PITT

Angelina Jolie a acordat, pentru revista Vanity Fair, primul interviu elaborat, după despărțirea de Brad Pitt, ce a avut loc în septembrie 2016.

Actrița s-a lăsat fotografiată de unii dintre cei mai cunoscuți fotografi și a vorbit, în premieră, despre lucrurile care au dus la separarea de Brad.

Angelina Jolie (42 de ani) a mărturisit că lucrurile s-au înrăutățit în relația lor în vara anului 2016, iar de atunci și până în prezent a traversat o perioadă foarte dificilă.

Jolie a povestit și că a suferit de paralizie facială în perioada de după separare:„Nu ştiu dacă a fost din cauza apropierii menopauzei sau pur şi simplu a fost pe sistem nervos, din cauza perioadei atât de grele. Uneori, femeile se pun pe ultimul loc în familie, până când constată că le este afectată sănătatea!”

După ce a depus actele de divorț, Angelina Jolie a locuit alături de copii în chirie, pentru ca mai apoi să cumpere un conac în valoare de 25 de milioane de dolari, pentru că avea nevoie de un loc extrem de spațios pentru familia numeroasă, dar și nevoie de intimitate.

„A fost un salt mare pentru noi și noi toți încercăm să facem tot posibilul pentru a ne vindeca, ca o familie. După despărțire m-am simțit exact ca o femeie casnică, o femeie care spală vasele, are grijă să curețe după câine și să citească povești la culcare copiilor”, a declarat  Angelina, mărturisind, totodată, că a devenit mult mai pricepută la aceste treburi.

Angelina Jolie și Brad Pitt au șase copii: Maddox, 15; Pax, 13; Shiloh, 11; Zahara, 12 și gemenii Vivienne și Knox, în vârstă de 9 ani.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow