11 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Angajatorii pascaneni dezamagiti de CV-urile tinerilor

Majoritatea tinerilor care isi cauta un loc de munca nu stiu sa completeze corect un CV. Asta este concluzia angajatorilor de la ultima experienta avuta la o bursa a locurilor de munca. Le completeaza gresit si nu le adapteaza la jobul pe care aplica, semn ca fie nu prea isi dau interesul, fie nu stiu cum sa isi puna in evidenta calitatile. Altii nici macar nu se straduiesc sa completeze o asemenea fisa.

De cealalta parte, tinerii spun ca si un CV. impecabil nu ii ajuta sa isi gaseasca un serviciu bine platit si pe masura asteptarilor. Sunt unii care isi cauta de luni sau chiar ani de zile in zadar un job.

In general, cand se pregatesc sa mearga la un interviu, tinerii descarca de pe internet un model pe care il completeaza. In acest fel aplica si in mediul online pentru diferite joburi.

Cei mai in varsta folosesc formularele de la xerox , iar putine dintre ele sunt completate sa atraga atentia. Sau nici macar atat. Vin doar cu un exemplar din cartea de munca.

Mentionam ca un CV. corect trebuie sa contina neaparat datele de contact, obiectivul de cariera, experienta, chiar daca este voluntariat, practica sau intership si educatia. Totodata, este foarte important sa treceti si ce limbi straine cunoasteti, daca aveti permis auto, abilitatile sau hobby-urile.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow