17.6 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

Angajaţii din administraţia fiscală ameninţă că vor protesta începând din septembrie

Angajaţii din administraţia fiscală ameninţă că vor protesta începând din luna septembrie, nemulţumiţi de Legea salarizării.

”În condiţiile actuale, când s-a promis de către ministrul Muncii, de Parlament – şi aici mă refer la puterea guvernamentală – rezolvarea problemelor care au fost identificate şi proiectate în noua lege de salarizare, suntem astăzi în situaţia în care nimic din ceea ce s-a promis înainte de proiectarea legii salarizării, când oamenii erau în stradă, nu s-a realizat.

Este firesc ca ai noştri colegi să aibă o reacţie şi să iasă în stradă din nou şi, bineînţeles, să nu presteze sau să nu se conecteze la obiectivele guvernamentale atât timp cât Guvernul a minţit această categorie socio-profesională”, a declarat preşedintele Sindicatului Naţional al Funcţionarilor Publici (SNFP), Sebastian Oprescu, potrivit News.ro, care citează Digi24.

El a spus că a solicitat puncte de vedere din ţară, adăugând că este convins că la începutul lunii septembrie angajaţii din administraţia fiscală ”vor reacţiona”.

”Aceste tensiuni existente astăzi în administraţia fiscală se vor tranforma în acţiuni de protest”, a precizat Oprescu.

Continuarea pe Stirile PRO TV

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow