4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023
Array

VIDEO: Salariații Apa Vital „arestați” de polițiștii primarului în timp ce închideau, pe ascuns, robinetele la blocurile fără contracte

Salariații Apa Vital „arestați” de polițiștii primarului în timp ce închideau, pe ascuns, robinetele la blocurile fără contracte.

Patrulele de la Politia Locala din Pascani, care astazi au pazit apometrele de la blocurile din Pascani, conform legii si a imputernicirii date de sefii Primariei Municipale, au fost solicitati in aceasta seara de catre locatarii de la blocul B 29 scara C din zona Vale a orasului cum ca angajatii operatorului de apa din Iasi incearcau sa demonteze contorul de bransament. La fata locului au fost identificati Gheorghe Toma si Razvan Tipau, angajati Apa Vital, sef de sector si instalator.

pol locala apa vital oprire

A fost un pas pana la scandal. Unul dintre cei doi angajati a sunat la 112 spunand ca este victima unei agresiuni. Dupa minute bune de discutii contradictorii si verificari ale autoturismelor, barbatii au fost condusi la sediul Politie Municipale, unde s-a intocmit un proces verbal de constatare.

In momentul de fata, patru persoane au depus deja reclamatii la Politia Pascani pentru savarsirea infractiunii de furt pentru luarea apometrelor din caminele de la intrarea in scarea de bloc.

pol locala apa vital verificare masini

Nefericitul moment s-a petrecut in aceasta dupa amiaza, in jurul orei 16.00, in zona Autogarii Pascani.

Seful Poliției Locale Pascani roaga cetatenii orasului sa anunte Politia atunci cand vad angajati de la Apa Vital ca intentioneaza sa debranseze de la apa, scarile de bloc.

Politistii locali actioneaza in urma unui adrese de la Primaria orasului prin care se arata ca operatorul iesean opereaza in mod ilegal si ca ii este interzisa utilizarea bunurilor ce apartin domeniului public sau privat de pe raza orasului Pascani. Mai mult, astazi, s-a cerut in regim de urgenta de la Apa Vital ca cele 5 blocuri sa fie bransate la apa. Termenul a fost pana in aceasta seara. Pentru ca nu s-a procedat in consecinta, a fost sesizat Parchetul pentru savarsirea de infractiunea de furt.

Alte articole

Scandal intre consilierii pascaneni privind locuintele pentru tineri -VIDEO

Scandal in legislativul pascanean privind soarta a doua demersuri...

Probleme de mediu, la mai multe service-uri auto din Pașcani

Semnal de alarma ingrijorator privind incalcarea normelor de mediu...

ZERO TAXE PE SALARIUL MINIM (P)

Prețurile cresc în continuare vertiginos. În perioada aceasta, este...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow