18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Angajații anului la Spitalul din Pașcani

  Ultimele știri

  S-au dat diplome de merit pentru angajaţii anului ce lucrează la Spitalul Municipal de Urgenţe din Paşcani. Este vorba despre şase persoane, de la medici până la personal auxiliar care au obţinut pe parcursul lui 2015 rezultate deosebite şi au reușit să se evidenţieze.
  Azi dimneaţă, în sala de marmură din incinta unităţii spitaliceşti, au fost acordate diplomele de managerul spitalului, doctor Costică Pânzaru, alături de un buchet de flori şi o sticlă de şampanie. Totul într-un cadru festiv.

  Medicii de la Gastroenterologie – Aurelia Pădurariu şi Camelia Bugioeanu au primit diplome pentru activitatea desfăşurată în cadrul spitalului dar şi pentru implicarea lor.

  Şi medicul Zenovia Bădărău a primit aprecieri pentru munca depusă în Secţia de Neonatologie. Ea a spus că mulţumeşte echipei pentru sprjinul acordat şi că se simte onorată pentru titlul primit pentru întreaga activitate desfășurată la Spitalul din Pașcani.

  Au fost felicitaţi, de asemenea, asistenta Cornelia Nechifor de la Baza de tratament şi recuperare medicală, Costel Postelnicul care conduce echipa de bucătari ai spitalului şi Florentina Gherman de la departamentul economic.
  14080024

  De la eveniment nu au lipsit colindătorii care au încântat cadrele medicale cu muzică specifică sărbătorilor de iarnă. Startul concertului de colinde a fost dat de Orchestra de copii “Plaiuri Păşcănene” de la Clubul Copiilor, apoi a continuat cu tinerii de la “Asociaţia Şansa 2010” coordonaţi de profesoara Mihaela Spiridon, iar finalul recitalului muzical a fost făcut de corala Protopopiatului Paşcani “Învierea”.

  La finalul recitalului muzical, colindătorii au primit colaci şi portocale.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  18.4 ° C
  19.3 °
  18.4 °
  96 %
  3kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  21 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  22 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet