30.8 C
Paşcani
marți, iunie 28, 2022
Array

Angajații anului la Spitalul din Pașcani

S-au dat diplome de merit pentru angajaţii anului ce lucrează la Spitalul Municipal de Urgenţe din Paşcani. Este vorba despre şase persoane, de la medici până la personal auxiliar care au obţinut pe parcursul lui 2015 rezultate deosebite şi au reușit să se evidenţieze.
Azi dimneaţă, în sala de marmură din incinta unităţii spitaliceşti, au fost acordate diplomele de managerul spitalului, doctor Costică Pânzaru, alături de un buchet de flori şi o sticlă de şampanie. Totul într-un cadru festiv.

Medicii de la Gastroenterologie – Aurelia Pădurariu şi Camelia Bugioeanu au primit diplome pentru activitatea desfăşurată în cadrul spitalului dar şi pentru implicarea lor.

Şi medicul Zenovia Bădărău a primit aprecieri pentru munca depusă în Secţia de Neonatologie. Ea a spus că mulţumeşte echipei pentru sprjinul acordat şi că se simte onorată pentru titlul primit pentru întreaga activitate desfășurată la Spitalul din Pașcani.

Au fost felicitaţi, de asemenea, asistenta Cornelia Nechifor de la Baza de tratament şi recuperare medicală, Costel Postelnicul care conduce echipa de bucătari ai spitalului şi Florentina Gherman de la departamentul economic.
14080024

De la eveniment nu au lipsit colindătorii care au încântat cadrele medicale cu muzică specifică sărbătorilor de iarnă. Startul concertului de colinde a fost dat de Orchestra de copii “Plaiuri Păşcănene” de la Clubul Copiilor, apoi a continuat cu tinerii de la „Asociaţia Şansa 2010” coordonaţi de profesoara Mihaela Spiridon, iar finalul recitalului muzical a fost făcut de corala Protopopiatului Paşcani “Învierea”.

La finalul recitalului muzical, colindătorii au primit colaci şi portocale.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow