13.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Angajări la Primăria din Heleșteni. Vezi ce alte locuri de muncă sunt disponibile – DOC

Angajări la Primăria din Heleșteni. Vezi ce alte locuri de muncă sunt disponibile

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, pe lângă ofertele Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă din județul Iași, și primărie din Heleșteni are două joburi disponibile. Este vorba despre conducător auto pe mașina de pompieri și consilier în cadrul Compartimentului Achizitii Publice.

Mai aveți la dispoziție câteva zile pentru a vă depune dosarele la unul dintre cele două posturi vacante scoase la concurs de administrația locală din comuna Heleșteni. De exemplu, pentru ocuparea postului de conducător autospecială P.S.I examenul are loc în ziua de 23 febraurie, iar interviul următoarea zi, de la orele 10:00. Candidatul trebuie să îndeplinească anumite condiții. Este vorba despre permis de conducere cu cel putin categoriile B1, B, C1 şi C. Fără vechime.

Un alt loc de muncă disponibil la primăria din Heleșteni este cel al unei funcţii publice de execuţie – vacante, din aparatul de specialitate al Primarului comunei Heleşteni în cadrul Compartimentului Achizitii Publice. Concursul are loc în ziua de 3 martie, respectiv 6 martie, de la orele 10:00 la sediul Primăriei. Condiţiile pentru a aplica la acest post sunt – studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, profil economic sau drept absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, fără vechime.

Condiţiile de desfăşurare a concursului, condiţiile de participare la concurs, bibliografia şi actele solicitate candidaţilor pentru dosarul de înscriere sunt afişate şi la sediul Primăriei comunei Heleşteni, judeţul Iaşi, relaţii suplimentare la sediul Primăriei comunei Heleşteni, persoană de contact Bortaş Paul Radu – secretarul comunei Heleşteni, tel. nr. 0232716768.

Tot în această perioadă și AJOFM Iași a actualizat lista posturilor vacante din județ. Astfel, sunt disponibile 590 locuri de muncă, dintre care 34 pentru cei cu studii superioare. Cele mai multe dintre ele sunt în domeniile servicii, confecții și industrie.

Locuri de Munca Vacante 15.02-22.02.2017 (1) by Dana Ursuleasa on Scribd

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

  Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de...

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Pascaniul deține doar 3,57% din puterea economica a județului

Pascaniul, al doilea municipiu din Iași deține doar 3,57%...

Farmaciile unde se găsesc pastilele de iodura de potasiu

Ministerului Sănătății a publicat lista farmaciilor unde persoanele cu...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow