23.2 C
Paşcani
luni, august 2, 2021
23.2 C
Paşcani
luni, august 2, 2021

Angajări în apropierea municipiului Pașcani. Post vacant la Primăria orașului Târgu Frumos

Administrația locală din orașul Târgu Frumos scoate la concurs funcția publică vacantă de inspector asistent, în cadrul Serviciului Tehnic: Urbanism și Amenajarea Teritoriului.

Pentru acest post se solicită studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniile urbanism, arhitectură sau construcții, precum și vechime de  minimum 1 an, în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Dosarele de înscriere se pot depune în perioada 16 iunie – 05 iulie 2021, la secretariatul comisiei de concurs, iar proba scrisa este pe 19 iulie, începând cu ora 10.00, la sediul Primăriei de pe str. Cuza Vodă, nr. 67.

Alte informații pot fi obținute  la sediul instituţiei sau de pe  site-ul www.primariatgfrumos.ro la secțiunea Anunţuri publice – ”Concursuri”.

De asemenea, tot în această peroadă, în apropiere de muncipiul Pașcani se fac angajări și la primăria comunei Cotnari, pe posturile de referent de specialitate gradul II din cadrul Biroului Programe dezvoltare, investiții, urbanism, fond funciar și cadastru și referent gradul II/III din cadrul Centrului dc informare și promovare turistică Cotnari.

Și la Spitalul Orăşenesc Hârlău se fac angajări pentru funcțiile de magaziner și îngrijitoare. De asemenea, la Școala Gimnazială Deleni mai aveți timp până pe 30 iunie să vă înscrieți la un concurs de recrutare pentru ocuparea funcției de contabil șef în cadrul Compartimentului Contabilitate.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
23.2 ° C
24.3 °
21.2 °
59 %
1.7kmh
36 %
lun
32 °
mar
27 °
mie
29 °
joi
34 °
vin
29 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI