More

  Andra, Smiley, Delia și Carla’s Dreams vin la Pașcani

  Array

  Nume mari pe scenă de Zilele Municipiului Paşcani, ediția 2016. Comisia care se ocupă de eveniment s-a întâlnit astăzi într-o nouă şedinţa pentru a definitiva lista artiştilor care vor încânta păşcănenii de zilele oraşului. Cele mai sonore nume sunt programate pentru ziua de duminică. Nu vor lipsi în acest an nici focurile de artificii dar şi un show de lasere.

  Deschiderea Zilelor Municipiului Paşcani va fi făcută de Orchestra Arpeggione la Casa de Cultură ”M. Sadoveanu”, după care de la orele 17.00 vor urca pe scenă artişti locali.

  În a două zi de sărbătoare vor urca pe scenă artişti de muzică populară dar şi uşoară. Începând cu ora 17.00 sunt programaţi Ansamblul “Floricica de la Munte” din Piatra Neamţ, Margareta Clipa şi Datină, iar după ora 20.00 vor susţine spectacole Nicoleta Nucă şi Delia cu band-ul.

  Ultima seară aduce cei mai mulţi artişti pe scenă. Programul va începe cu un spectacol popular susţinut de Rapsozii Botoşaniului, Daniela Condurache şi Angela Rus. Programul va fi continuat până spre miezul nopţii de cântăreţii de muzică uşoară Carla’s Dreams, Andra şi Smiley.

  Pe lângă muzica bună programată în cele 3 zile, păşcănenii se vor putea bucura sâmbătă de un show de lasere, iar duminică nelipsitul foc de artificii.

  Reamintim că pentru sărbătoarea Pașcaniului din acest an, administraţia locală a pus la dispoziţie 300 mii lei din buget propriu. Evenimentul este programat în perioada 8 – 10 iulie 2016.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI