19.1 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Anchete sociale pentru cazuri disperate

Anchete sociale in aceasta perioada la locuinta mai multor cetateni din Pascani care au solicitat in ultima perioada, la audiente, ajutor banesc de la autoritatile locale pentru diferite probleme pe care le au.

audiente

Este si cazul unui barbat care are nevoie de cateva mii de lei pentru a fi cumparata o proteza. Gheorghita Davidoaia are 46 de ani si e din Pascani, iar in urma cu cativa ani, acesta a ramas infirm, o parte din picior fiindu-i amputat. Cei de la Compartimentul de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Pascani fac ancheta sociala pentru a-i fi acordati banii necesari. Suma solicitata de familie este de 9.000 lei.

Anisoara Lipovanu din Valea Seaca este imobilizata intr-un scaun cu rotile. De cateva zile scaunul are pana pe o roata iar femeia nu isi permite sa o inlocuiasca, costul radicandu-se la 300-400 lei. Femeia va primi un ajutor de urgenta pentru a rezolva problema.

Si Ionut Nemtanu din Pascani solicita o locuinta sociala. Primarul Dumitru Pantazi, a trasat sarcina pentru a se depista daca exista o locuinta disponibila.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow