More

  Anchetă în cazul hair-stilistului pășcănean, ajuns în comă profundă la spital

  Array

  Liviu BarsanPoliția Pașcani a dispus efectuarea unei anchete în cazul tânărului pășcănean, care a ajuns în comă profundă, la spital, după ce ar fi căzut pe scări. Mama victimei a sesizat autoritățile după ce a aflat informații, că băiatul ei ar fi fost agresat.

  Reamintim cititorilor, că hair-stilistul Liviu Barsan, un cunoscut în rândul tinerilor păşcăneni, a ajuns în urmă cu două săptămâni, în comă de gradul trei și cu fractură de craniu, la Spitalul de Neurochirurgie Iași. Acesta după ce a consumat băuturi alcoolice împreună cu un prieten, în scara unui bloc din spatele cofetăriei Trandafirul, ar fi alunecat, lovindu-se puternic la cap.

  În urma sesizării depuse la Poliția Pașcani, lucrătorii au audiat mai multe persoane inclusiv pe prietenul acestuia, dar din primele verificări rezultă că a fost vorba de o autoaccidentare.

  Comisarul-șef Tiberiu Dogaru, a declarat că cercetările continuă, iar în acest sens au fost cerute mai multe acte de la Spitalul din Iași, pentru a se stabili exact leziunile pe care acesta le-a suferit.

  Conform spuselor unor prieteni, bărbatul a suferit două operații pe creier, iar în momentul de față și-a revenit din comă dar nu poate comunică cu cei din jur.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet