2.4 C
Paşcani
vineri, decembrie 2, 2022
Array

Secretarul de la Valea Seacă, cercetat disciplinar la cererea consilierilor locali

Secretarul primariei comunei Valea Seaca este cercetat disciplinar de Prefectura Iasi. Valeriu Nistor a intrat in atentia Comisiei de Disciplina dupa ce cativa consilieri locali au facut o sesizarea institutiei din Iasi, cum ca secretarul nu respecta fisa postului. Comisia de Disciplina va lua o decizie in perioada urmatoare si daca va fi gasit vinovat, risca sa-si piarda functia.

valeriu nistor valea seaca

Acuzatii grave aduse secretarului primariei comunei Valea Seaca. Subprefectul Iasului, Bogdan Abalasei a precizat pentru TV BIT ca Valeriu Nistor risca sa-si piarda functia, daca va fi gasit vinovat, in urma anchetei facute de catre Comisia de Disciplina din cadrul Prefecturii Iasi. Momentan ancheta este in desfasurare, iar acuzatul a fost chemat la audieri.

Cei care i-au pus gand rau secreatrului sunt cativa consilieri locali care sustin ca Valeriu Nistor nu respecta hotararile luate de Consiliul Local al comunei Valea Seaca, nu pune in aplicare alte decizii luate in cadrul autoritatii locale si refuza sa-si duca la indeplinire sarcinile de secretar al primariei.

Secretarul primariei comunei Valea Seaca, Valeriu Nistor a precizat pentru postul nostru de televiziune ca a fost chemat la Iasi, la Comisia de Disciplina si ca asteapta rezultatul final al anchetei. El spune ca isi duce la bun sfarsit sarcinile de serviciu si ca ca nu vrea sa comenteze de ce acei consilieri locali i-au facut plangere la Prefectura. Materialul video poate fi vizionat pe www.bittv.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow