10.8 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022
Array

Ancheta cu usile inchise la Colegiul Sadoveanu. Inspectorii de la Iasi, pe urmele profesorului cercetat de coruptie – VIDEO

- Advertisement -

Colegiul Mihail Sadoveanu din Pascani s-a transformat intr-o adevarata fortareata dupa ce un professor de sport este cercetat de procurori pentru acte de coruptie. Nimeni nu mai indrazneste sa vorbeasca despre strangerile ilegale de bani si despre alte practice ilegale sau la limita legii din acesta scoala.

Dupa mediatizarea nationala a cazului profesoruilui Petrica Anghelus s-a asternut tacerea la Pascani. O liniste aparenta pentru ca in spatele usilor inchise se cauta solutii disperate pentru protejarea imaginii institutii si raspunsurile cele mai potrivite pentru anchetatori. In cursul zilei de astazi o echipa de inspector de la ISJ Iasi s-a deplasat la Pascani pentru a analiza acest caz. A fost intrunit din nou Consiliul de Admisntiratie al scolii dar o decizie finala va fi luata cel mai probabil saptamana viitoare.
In timp ce profesorii cauta sa inteleaga cum de s-a ajuns la acesta situatie, elevii colegiului comenteaza intens acest subiest. De frica sa nu aiba probleme sau pentru ca asa au primit ordin de la profesori liceenii au refuzat insa sa stea de vorba cu jurnalistii.
Nici parintii elevilor nu mai indraznesc sa scoata vreo vorba despre banii sau cadourile date profesorilor. Unii de frica sa nu fie trasi la raspundere altii pentru a le crea problem copiilor la scoala.

Mentionam ca in cursul zilei de ieri procurorii ieseni s-au autosesizat si au declansat o ancheta penala  dupa ce site-ul newspascani.com a dat publicitatii o inregistrare audio din care reiese ca profesorul de sport Petrica Anghelus ar fi cerut  bani de la elevi si le-a vorbit urat in timpul orelor.
Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow