1 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Anchetă a procurorilor ieşeni la Ruginoasa. Un tânăr se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost bătut cu o masă în cap

Bataie RuginoasaUn tanar din Ruginoasa se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost batut cu bestialitate duminica noaptea, in fata unui bar din localitate. In aceste momente, la fata locului se afla o echipa de procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi care fac cercetari pentru tentativa de omor.

Scandalul a inceput in jurul orelor 23:00 si s-a consumat intre victima si alti doi tineri in varsta de 20 respectiv 26 de ani. In urma unui schimb de replici, Corbu Raducu, in varsta de 35 de ani a fost batut de ceilalti doi consateni pana a ramas inconstient.

Potrivit anchetatorilor, agresorii s-au folosit de o masa din lemn care au facut-o bucati de capul barbatului.

Victima care abia mai respira a fost adusa de urgenta cu o ambulanta la spitalul din Pascani. Medicii urgentisti au ramas pur si simplu socati cand au vazut in hal arata tanarul care se afla in coma de gradul IV. Pe fata si in cap avea numai taieturi, iar in gura nu mai avea niciun dinte. Imediat, pacientul a fost intubat si redirectionat la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, cu sanse mici de supravetuire.

Victima, Corbu Raducu, este cunoscut de localnicii din comuna ca fiind o persoana agresiva si a mai avut probleme cu legea in trecut.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow