2.4 C
Paşcani
vineri, decembrie 2, 2022
Array

Analize ultraperformante pentru depistarea cancerului la Spitalul de Urgenţă Paşcani

laborator analizeLaborator de analize ultraperformant la Spitalul de Urgenta Pascani. Pe langa cele trei linii de garda nou infiintate, incepand cu data de 1 septembrie, pacientii pot efectua analize de ultima generatie la unitatea medicala.

Mai exact, este vorba despre acele investigatii medicale amanuntite care tin de patologia endocrina si prin care bolnavii afla daca sufera sau nu de boli grave cum ar fi cancerul abdominal.

Potrivit managerului Costica Panzaru, de la 1 septembrie, pacientii care fac analize la laboratorul din spital pot afla in mai putin de 24 de ore daca sunt grav bolnavi, lucru care ar fi imposibil in laboratoarele private care majoritatea nu beneficiaza de aceasta aparatura ultraperformanta si elibereaza rezultatele abia dupa doua saptamani.

De mentionat, este faptul ca aceste analize sunt gratuite pentru toti suferinzii aflati pe patul de spital, cat si pentru cei care se prezinta cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

De aceea, directorul Spitalului de Urgenta Pascani a facut un apel pe aceasta cale catre colegii din sistemul medical de familie sa ii indrume catre unitatea medicala de stat si nu in sistemul privat acolo unde sunt nevoiti sa plateasca.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow