More

  Analize gratuite pentru urmatorii 6 ani

  Array

  Romanii vor avea acces la analize, investigatii si alte 3 evaluari gratuite 6 ani de acum incolo.

  Asa arata strategia pe termen lung a Ministerului Sanatatii. O strategie pe care Uniunea Europeana ne-a cerut-o intr-un moment in care Romania apare in statistici drept tara cu cei mai multi bolnavi de inima, cancer, boli digestive si diabet.

  De anul viitor, imediat ce intra in vigoare pachetul de servicii de baza, fiecare asigurat va avea parte de consulatii si analize gratuite ori de cate ori va avea o suferinta.

  Astfel, pentru fiecare boala nou aparuta, medicul de familie ne poate da bilet de trimitere pentru 4 seturi de analize si ne poate indruma si catre specialist. Cei care sunt gasiti cu risc crescut pentru vreuna dintre boli vor avea gratuit 6 seturi de analize si 2 trimiteri la specialist. (stirileprotv.ro)

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la suspendarea activitatii nr 6911/31.01.2018, al GURALIUC T. LIVIU PFA, F22/1274/2005, CUI 19517521. Il declar nul!

  Circa 80 de persoane s-au vaccinat la centrul din Pașcani până marți la prânz

  59 de persoane s-au vaccinat luni, 18 ianuarie a.c., la centrul amenajat in sala de sport din fata Colegiului National Mihail Sadoveanu din municipiul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI