27.1 C
Paşcani
luni, iulie 4, 2022
Array

An greu pentru comuna Miroslovesti. Buget mai mic, nevoi mai mari

Legislativul local din Miroslovesti a aprobat bugetul de venituri si cheltuieli al comunei pentru anul 2014. Totodata, s-a votat si lista de investitii, printre cele mai importante fiind reabilitarea unei scoli si asfalt pentru cateva drumuri comunale.

Consilierii locali din Miroslovesti s-au intrunit miercuri in prima sedinta din acest an. Cel mai important proiect de pe ordinea de zi a fost bugetul comunei pentru anul curent. Veniturile si cheltuielile estimate sunt de 3.880.000 lei, mai mici decat anul trecut cu aproape 400.000 lei. Va fi un an dificil, avand in vedere ca aproape jumatate din valoare bugetului acopera cheltuielile cu personalul si cu scolile din satele componente.

Principalele investitii sunt pentru elevii din comuna. Va fi reabilitata Scoala Gimnaziala Miroslovesti si se va construi o gradinita pentru prescolari in valoare de aproape 400.000 lei. Totodata, edilul a precizat ca se va reface si puntea pietonala de la Verseni de pe raul Moldova.

O parte din consilieri au adus in discutie si bursele sociale pentru elevii defavorizati care nu au mai fost platite de mai multe luni. 13 copii sunt in aceasta situatie. Potrivit edilului, bursele vor fi platite din bugetul scolilor.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow