2.4 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Amplă acţiune de depistare a şoferilor băuţi

etilotestLa data de 19.10.2013, av ând învedere Ziua Internaţională a combaterii infracţiunilor de conducere de către şoferi a autovehiculelor, fiind sub influenţa alcoolului, poliţiştii rutieri din Iaşi, Tg. Frumos, Hârlău şi Paşcani au organizat şi desfăşurat o acţiune pe raza întregului judeţ pentru depistarea şi sancţionarea şoferilor care urcă la volan după ce au consumat alcool.

Au fost aplicate 77 sancţiuni, în valoare de 13.000 lei, dintre care 4 pt alcool, 15 pt. viteză, 11pt. nepurtarea centurii de siguranţă, 47 pt alte nereguli.

Au fost reţinute în vederea suspendării 5 permise de conducere, fiind constate 6 infracţiuni: 4 pt. conducerea unui auto de către şoferi care se aflau sub influenţa alcoolului, o infracţiune pentru conducerea unui auto de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi o alta pentru conducerea unui auto de către o persoană care are permisul de conducere suspendat.

Exemplu:

T. Florin, de 35 ani, din com. Erbiceni, conducea un auto în aceeaşi localitate, având o alcoolemie de 0,52 mg per litru alcool pur în aerul expirat (conform testării cu aparatul alcooltest). Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal în acest sens.

Alte articole

Zilele Școlii Speciale Pașcani – spectacol de Sfântul Nicolae

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani a îmbrăcat straie...

Corala Protopopiatului Pașcani colindă la Târgu Frumos și Pașcani

Corala „Învierea" a Protopopiatului Pașcani începe seria de manifestări...

Detalierea ingredientelor din meniurile restaurantelor, amânată până la data de 15 martie 2023

Detalierea informaţiilor din meniurile restaurantelor a fost amânată până...

VIVA MAGENTA, culoarea anului 2023

Culoarea anului 2023 este Viva Magenta! Institutul Pantone a...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow