16.9 C
Paşcani
joi, octombrie 6, 2022
Array

Amenzi usturătoare pentru transport ilegal de lemn

- Advertisement -

C.P. IPJ Iasi – În cursul zilei de 10 decembrie 2015, polițiștii ai Secției 2 Poliție Rurale Ciurea și Secției 5 Poliție Rurală Pașcani, împreună cu ofițeri ai Serviciului de Ordine Publică și în colaborare cu angajați ai ocoalelor silvice, au acționat pe raza comunelor  Mogoşeşti, Mironeasa, Moţca şi Cristeşti pe linia prevenirii şi combaterii delictelor silvice, precum şi altor fapte antisociale.

Cu această ocazie au fost legitimate 31 persoane, verificate 29 mijloace de transport (auto și hipo), aplicate 9 sancțiuni contravenționale în valoare de 7920  lei. A fost ridicată în vederea confiscării cantitatea de 7,80 mc material lemnos (pentru foc) și 4,2 mc cherestea.

Exemplu:

– pe raza localităţii Cristeşti, jud. Iaşi a fost depistat B. Daniel, de 24 ani, din mun. Paşcani, jud. Iaşi, care transporta lemn de foc, cu o autoutilitară, fără a avea documente de însoţire şi transport valabile, motiv pentru care s-a luat măsura sancţionării cu amendă în sumă de 5.000 lei şi s-a dispus confiscarea cantităţii de 1,6 mc material lemnos.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow