30.8 C
Paşcani
marți, iunie 28, 2022
Array

Amenzi usturătoare pentru nereguli găsite

Acțiuni ale polițiștilor pe raza județului Iași pentru un climat de ordine și liniște publică în perioada Sărbătorilor de Iarnă (derulate în data de 23 decembrie a.c.)

Polițiștii din orașul Târgu Frumos  au acţionat în zona de competenţă având ca principale obiective sporirea vizibilităţii elementului poliţienesc, prevenirea şi combaterea comerţului ilegal şi prevenirea evenimentelor rutiere. Au fost legitimate 31 de persoane, controlate 15 autoturisme și verificați 5 agenți economici. Au fost constatate 2 infracțiuni (contrabandă) și aplicate  23 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 3700 de lei fiind ridicate în vedere confiscării 47 de pachete țigări provenind din contrabandă.

Pe raza comunelor limitrofe municipiului Pașcani  polițiștii au acționat în colaborare cu reprezentanți ai I.S.U., D.S.V.S.A. şi I.T.M. Iaşi în comuna Ruginoasa, ocazie cu care au fost verificate 7 unități comerciale, 21 de persoane legitimate și aplicate 7 amenzi în valoare de 11.000 lei, fiind confiscate și bunuri (băuturi alcoolice și răcoritoare) în valoare de 890 de lei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow