11.3 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Amenzi usturătoare pentru depășirea vitezei și alcool

Amenzi usturătoare pentru cei care confundă drumurile naționale cu o autostradă performantă sau cu pista de curse. În week-end, vitezomanii au fost vânați de polițiști și au plătit scump pentru graba cu care circulă pe șosele, primind amenzi de aproape 900 de lei de persoană, pentru viteză și/ sau consum de alcool.
Unul dintre ei este din Târgu Frumos și unul din Deleni și amândoi depășiseră cu mult limita de viteză, trecând chiar și peste valoarea ei dublă.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal datorită alcoolemiei și a fost amendat cu aproape 900 de lei.
Alt tânăr din Deleni a fost oprit duminică seară de polițiști pentru că depășise cu mult limita de viteză, circulând pe un drum național din localitatea Ceplenița cu peste 110 ok la oră, în timp ce limita era de maxim 50 Km.
Și acesta a fost sancționat cu aceeași amendă, iar în plus i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 zile așa cum prevede legea.

Aceste amenzi au fost aplicate în cadrul unei acțiuni ale Poliției Rutiere inițiate în week-end pentru prevenirea evenimentelor rutiere, depistării şi sancţionării şoferilor care depășesc viteza legală care nu acordă prioritate pietonilor sau care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Menționăm că au fost aplicate cu această ocazie peste 500 de amenzi, în valoare de peste 100 de mii de lei, dintre care aproape 200 sunt pentru viteză, iar 40 de permise au fost suspendate, multe dintre ele din acest motiv.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow