2.7 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Amenzi usturatoare pentru cateva cabinete medicale din judeţ

amenzi_medici-178x180

Mai mulţi furnizori de servicii medicale au fost amendaţi de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Iaşi, în urma controalelor care au avut loc luna trecută.

Cea mai mare sumă a fost imputată cabinetului CMI Bejan Daniela, din localitatea ieşeană Ciohorani. „În urma controalelor, Serviciul de Control al CJAS Iaşi a constatat că s-au raportat servicii medicale nerealizare, că existau suprapuneri de consultaţii şi au fost eliberate reţete în perioada spitalizării“, a declarat Robert Dâncă, preşedintele CJAS Iaşi.

Furnizorul de asistenţă medicală primară a primit o amendă de 10.714 lei, precum şi o amendă contravenţională pentru nerespectarea legislaţiei privind concediul medical. Un alt cabinet amendat este al medicului Elena Savin, din Iaşi. Reprezentanţii instituţiei au descoperit aceleaşi nereguli ca şi la cabinetul precedent, iar suma imputată a fost de 3.685 de lei.

Din rândul furnizorilor de asistenţă medicală de specialitate clinică au fost sancţionate trei cabinete. Medicul Marilena Bădăluţă a primit o amendă de 3.023 lei pentru raportări de servicii medicale nerealizare, la SC Roderma SRL s-a imputat suma de 1.579 lei, pentru raportare de servicii în mod eronat, iar Top Medical Grup SRL a primit o amendă de de 2.472 de lei, după ce a raportat servicii neefectuate. sursa ziaruldeiasi.ro

Alte articole

Zilele Școlii Speciale Pașcani – spectacol de Sfântul Nicolae

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani a îmbrăcat straie...

Corala Protopopiatului Pașcani colindă la Târgu Frumos și Pașcani

Corala „Învierea" a Protopopiatului Pașcani începe seria de manifestări...

Detalierea ingredientelor din meniurile restaurantelor, amânată până la data de 15 martie 2023

Detalierea informaţiilor din meniurile restaurantelor a fost amânată până...

VIVA MAGENTA, culoarea anului 2023

Culoarea anului 2023 este Viva Magenta! Institutul Pantone a...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow