Slider

Atenţie mare unde parcaţi maşinile,  în apropierea intersecţiilor semaforizate din Paşcani. Poliţiştii locali au dat, în câteva zile, peste 140 de amenzi soferilor are au parcat sau staţionat neregulamentar. Şeful Poliţiei Locale, Vasilica Avasiloaei,  spune că deşi au fost luate măsuri de informare şi prevenţie,  unii şoferi dar şi pietoni refuza să respecte noile marcaje şi indicatoare.

Cele mai multe probleme sunt în zona Gării acolo unde au fost impuse mai multe sensuri unice pentru asigurarea fluentei traficului rutier.
Poliţia Locală anunţa că acţiunile supraveghere a traficului în intersecţiile semaforizate vor fi intensificate în perioada următoare. Asta pentru a fi evitate blocajele şi accidentele. Oamenii legii recomanda soferilor să fie mai atenţi şi să respecte marcajele şi indicatoarele din aceste zone.
Staţionarea neregulamentară în apropierea semafoarelor duce la blocaje în trafic. Amenzile sunt usturătoare iar şoferii riscă chiar să rămână fără permisul de conducere. Acum câteva zile la intersecţia Constructorul coada de maşini la semafoare era întinsă pe câteva sute de metri. Pentru o mai bună vizibilitate, Poliţia Locală a cerut Primăriei toaletarea copacilor din zonă şi o mai bună sincronizare a timpilor de aşteptare.

Slider