More

  Amenzi usturătoare în perioada sărbătorilor pascale

  Array

  Masini politie PascaniChiar daca zilele care au trecut au fost zile de sarbatoare, majoritatea politistilor din Pascani s-au aflat la datorie. In principal, in zona municipiului nostru, lucratorii de politie au actionat pe linie rutiera, cu scopul de a preveni eventualele accidente si pentru a fluidiza traficul rutier.

  Insa, nu au scapat nesanctionati si cei care au baut peste masura si au facut scandal pe domeniul public.

  In total, in perioada 1-6 mai, au fost aplicate un numar de 258 de sanctiuni contraventionale, cu o valoare de 53.245 de lei.

  Nu mai putin de 211 dintre procesele verbale au fost intocmite conducatorilor auto, dintre care 96 pentru viteza neregulamentara, iar un numar de 7 soferi au ramas fara permis din cauza ca au uitat piciorul pe pedala de acceleratie. Cel mai vitezoman dintre acestia este Iuri Manic, din Republica Moldova care a fost prins conducand un autoturism, prin comuna Cristesti, cu ametitoarea viteza de 134 de km/h.

  Totodata, in aceste zile, politistii de la Siguranta Publica au sanctionat un numar de 40 de persoane, care tulburau ordinea si linistea publica ori au refuzat sa se legitimeze.

  Conform legilor aflate in vigoare, cuantumul proceselor verbale ajung in conturile Finantelor Locale, dar ramane de vazut cati dintre cei amendati isi vor achita datoria.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet