21 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Amenzi pentru taximetriștii care parchează pe unde apucă

TaximetristiEste arhicunoscut faptul ca in municipiul Pascani taximetristii nu respecta regulile de parcare, in locuri special amenajate. Zilnic, acestia sunt atentionati de politistii locali al caror demers nu este luat in seama. Adesea, soferii ajung sa fie sanctionati dar fara niciun folos, deoarece in urmatoarea zi o iau de la capat si parcheaza unde cred ca sunt clienti mai multi.

Este si cazul a doi taximetristi care au fost amendati cu suma de 50 de lei. In data de 6 iunie, agentii de politie locala i-au gasit pe Marian Marius Paduraru si Sergiu Constantin Budeanu, in timp ce stationau in alte locuri decat cele prevazute si semnalizate prin Hotararea de Consiliu Local 178 din 2008.

Reporterii TV BIT au suprins astazi, in zona Oficiului Postal Numarul 1, inca o situatie in care taximetristii pur si simplu ignora legea. In timp ce parcarea special amenajata pe sensul de mers catre Casa de Cultura era goala, taxiurile stationau pe partea cu posta printre masini desi exista trei locuri de parcare, langa trecerea de pietoni.

De cele mai multe ori, vina este impartita intrucat si ceilalti soferi din Pascani stationeaza cu autoturismele pe marcajele, scrise cu majuscule “TAXI”.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow