10.2 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Amenzi pentru scandal şi acte expirate

Poliţiștii continuă acţiunile în scopul prevenirii comiterii de infracţiuni, precum şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere. În acest sfârşit de săptămâna agenţii de poliţie au dat zeci de amenzi, valoarea lor fiind de peste 10 mii de lei. Şi dacă a fost weekend, poliţiştii au verificat barurile şi discotecile din Hîrlău şi zonele apropiate.

Pentru că a făcut scandal şi a înjurat o femeie ca la uşa cortului, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri, un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost amendat de către poliţişti cu suma de 500 de lei. Cu aceeaşi suma a fost amendat şi un barbat în vârstă de 25 de ani pentru că vindea păsări vii în locuri neamenajate. Un altul a rămas fără certificatul de înmatriculare al autoturismului pentru că avea IPT-ul la maşină expirat.

Tot la sfârşitul săptămânii a avut loc şi un accident rutier pe DN 28 A în afară localităţii Costeşti. Şoferul, un bătrân în vârstă de 81 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei autovehiculului şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. Poliţiştii de la Târgu Frumos au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112.

În urmă accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a pasagerei din masina. Şoferul a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ. În cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow