21.3 C
Paşcani
sâmbătă, martie 25, 2023
Array

Amenzi pentru mașinile expuse la vânzare

Amenzi pentru mașinile expuse la vânzare

 A început din nou acțiunea de curățare a centrului Pașcani de mașini expuse la vânzare și care ocupă parcarea. Oamenii legii au dat avertismente iar cei care nu le-au băgat în seamă și nu au luat măsuri au fost sancționați cu câte 500 de lei fiecare. Amintim că există o hotărâre a Consiliului Local Pașcani care interzice expunerea spre vânzare a mașinilro pe spațiilor publice, cu excepția spațiului amenajat în acest scop.

 După mai multe somații din partea polițiștilor de la Locală Pașcani, samsarii de mașini care și-au lăsat bunul la vânzare în centrul orașului ocupând parcarea au fost sancționați cu amendă în aceste zile.

De exemplu, patru cetățeni trebuie să scoată din buzunar câte 500 de lei pentru că mașinile de diferite mărci ocupă spațiul din apropirea Casei de Cultură Pașcani.

Nu este prima dată în acest an când au loc astfel de acțiuni, ci periodic, spune seful Poliției Locale, Vasile Avasiloaei. Numai de la începutul anului și până în prezent au fost date 226 de sancțiuni celor care au mașini expuse la vânzare pe raza orașului, valoare lor fiind de 34.885 lei. Asta pentru că există o hotărâre în acest sens ce nu poate fi încălcată.

Și pentru ca acest fenoment să poată fi stopat, comandatul vine cu două propuneri. Este vorba despre înființarea unui loc amenajat ca proprietarii de mașini să le expună spre vânzare dar și dacă aceștia ignoră amenzile date de oamenii legii bunurile să fie ridicate.

Amintim că pe raza Municipiului Pașcani se interzice expunerea spre vânzare a mașinilor pe spațiile publice, cu excepția spațiilor amenajate în acest scop, conform HCL 30/2002 modificată și completată în 2008. Valoarea amenzilor poate ajunge până la o mie de lei, de persoană.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow