20.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022
Array

Amenzi pentru comercinați și șoferi!

- Advertisement -

Amenzi pentru comercinați și șoferi!

Atenție mare comercianți! Riscați amenzi de câteva sute de lei dacă nu întrețineți trotuarul din fața magazinului, tarabei sau chioșcului pe care îl dețineți. De asemenea, și proprietarii de mașini care își lasă autoturismul parcat pe arterele principale, în timpul căderilor abundente de zăpadă, pot primi amenzi de până la o mie de lei.

Polițiștii locali pășcăneni au trecut la treabă în aceste zile și în ceea ce privește curățarea parcărilor și trotuarelor ce aparțin societăților comerciale și nu numai. Au fost făcute înștiințări deocamdată, iar dacă vor exista refuzuri se va trece la amenzi ce ajung până la 300 de lei. Trebuie să știți că zăpada se depozitează în apropierea bordurii carosabilului. Mai multe informații în cadrul știrilor video INFOBIT.

Și proprietarii mașinilor riscă să fie amendați de oamenii legi dacă lasă autoturismul parcat pe arterele princiapele din Pașcani, în  timpul căderilor abundente de zăpadă, încurcând astfel, mașinile de la deszăpezire.

De asemenea, în fața blocurilor, obligația de a curăța zăpada revine asociațiilor de locatari – proprietari, respectiv locatarilor.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow