12.4 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Amenzi pentru comerciantii din comune

În perioada 11-12 martie 2015, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.6 Poliţie Rurală Paşcani, au desfăşurat acţiuni pe raza comunelor Lespezi, A.I.Cuza şi Mirosloveşti, pentru prevenirea şi combaterea comerţului illegal cu alcool, tutun şi produse alimentare. Au fost controlate 11 autovehicule, au fost legitimate 25 de persoane, au fost verificaţi 9 agenţi economici şi au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale, toate la Legea 12/1990. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 5.000 lei. Au fost confiscate sume de bani, 65 pachete de ţigări şi 30 litri de ulei alimentar.
Exemple:
În urma verificărilor efectuate la o societate comercială, din comuna Mirceşti, judeţul Iaşi a fost depistată G. A., de 44 ani în timp ce efectua acte de comerţ cu produse lactate, pentru care nu avea documente de provenienţă. S-a luat măsura sancţionării conform Legii 12/1990, cu amendă în cuantum de 500 lei.

În urma verificărilor efectuate la o societate comercială din comuna Lespezi, a fost depistată A.Ramona, de 28 ani în timp ce efectua acte de comerţ, având expuse la raft spre comercializare pachete cu ţigări autohtone la care nu avea afişat preţul de comercializare . S-a luat măsura sancţionării acesteia, conform Legii 12/1990, cu amendă în cuantum de 500 lei şi au fost confiscate 65 pachete cu ţigări diverse mărci autohtone.

Alte articole

Mobilizare pentru reîmpădurirea zăvoiului din Verșeni

Administratia locala din comuna Miroslovesti continua impadurirea zavoiului din...

Au fost aprobate bursele pentru elevi la Târgu Frumos

Legislativul local din orașul Târgu Frumos a aprobat numărul...

Legislativul pascanean, sedinta cu 18 proiecte

Legislativul pascanean se reuneste in sedinta ordinara pe 30...

Cardurile pentru alimente vor fi încărcate mai repede, înainte de Paște

Beneficiarii voucherelor pentru alimente vor primi cea de-a doua...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow