More

  Amenzi pentru comercianții din cele două piețe agroalimentare

  Array

  Mare atenţie când faceţi piaţă, se pare că vânzătorii din cele două pieţe din municipiu umblă cu ocaua mică. Astăzi oamenii legii au depistat doi comercianţi, din Piaţă Deal care vindeau struguri cântăriţi cu un aparat fără buletin de verificare metrologică. Cântarele au fost confiscate, iar oamenii amendaţi cu 500 lei fiecare. În această situație se află T.N. și L.N. din Slobozia Bradului, județul Vrancea.

  Amenzi, în valoare de 200 lei fiecare, conform HCL 66/2014 au primit şi vânzătorii care şi-au expus marfa pe trotuarul din faţa Pieţei Vale. 4 comercianţi din Paşcani şi-au expus legumele şi fructele pe stradă fără a avea contract de închiriere de la Primărie.

  Reamintim că duminică un alt comerciant a fost depistat cu un cantar care indică cu 30 kg mai mult decât cantitatea reală. Şi în cazul acestuia poliţiştii au confiscat aparatul de măsură şi l-au amendat pe vânzător cu 500 lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la suspendarea activitatii nr 6911/31.01.2018, al GURALIUC T. LIVIU PFA, F22/1274/2005, CUI 19517521. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI