0.2 C
Paşcani
marți, februarie 7, 2023

Amenzi pentru cei care nu mentin curățenia pe domeniul public

Cetățenii care nu menţin curăţenia pe domeniul public si sunt prinsi de poliţiştii locali că mananca seminte si aruncă cojile pe jos sau consumă băuturi alcoolice în spațiile publice, riscă să scoată sume serioase din portofele.

Spre exemplu, trei pășcăneni cu astfel de obiceiuri au fost surprinsi de oamenii legii in cursul noptii de 12 spre 13 august, in timp ce consumau bauturi alcoolice. Drept urmare, au fost amendati, iar fiecare petrecaret trebuie sa plateasca suma de 100 de lei.

In cursul noptii de 12/ 13.08.2021,au fost depistati in timp ce  consumau bauturi alcoolice in spatiul public ,respectiv pe str.Stefan cel Mare, numitii A.T.D,N.A. si F.A.C. din mun.Pascani.

Acestia au fost sanctionati contraventional conform Legii 61/1991 cu amenda contraventionala in suma de 100 lei, fiecare”, au transmis reprezentantii Politie Locale Pașcani.

Ghinion si pentru o tanara care a fost surprinsa de Politia Locala pe data de 8 august consumand seminte si aruncand cojile pe jos. Fata, care initial nu a luat in serios atentionarile venite din partea oamenilor legii s-a ales cu o amenda de 500 lei pentru refuzul de legitimare, iar in plus va trebuie sa plateasca alti 150 lei  pentru aruncarea cojilor de seminte pe jos.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow