18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Amenzi pentru cei care nu curață trotuarele de zăpadă şi gheaţă

  Ultimele știri

  Atenţionare pentru agenţii economici din Paşcani şi nu numai. Aceştia trebuie să-şi cureţe trotuarul de zăpadă şi gheaţă din faţa magazinul, scării de bloc sau casă fiind pasibili de amendă. Muncitorii de la Eco Salubritate intervin pe trotuarele ce aparţin domeniului public, din cele două zone ale Pașcaniului cu utilaje specifice, dar şi pe scările mari şi cele mici.

  trotuare
  Amenzi de până la 300 de lei de la poliţiştii locali pentru cei care nu curață trotuarul de zăpadă și gheașă din faţa imobilului, dar nici să nu-l arunce pe stradă. Zăpadă se va depozita la o distanţă de 30 centimentri de bordura carosabilului pentru a nu încurcă traficul pietonal dar şi cel al maşinilor.

  instiintare trotuare zapada
  Poliţiştii de la Locală au mers astăzi şi au înştiinţat fiecare agent economic pentru a respecta hotărâre aprobată în cadrul Consiliului Local Paşcani ce face referire la curăţarea trotuarelor din faţa imobilelor pe care le deţin sau le administrează.

  scari zapada
  Celelalte trotuare, care aparţin de domeniul public sunt luate la lopata sau cu utilaje specifice de către muncitorii de la societatea de salubritate din Paşcani. La fel şi scările mari şi cele mici din oraş.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  18.4 ° C
  19.3 °
  18.4 °
  96 %
  3kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  21 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  22 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet