29.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
29.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Amenzi pentru buletine expirate

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Dacă v-a expirat buletinul şi nu mergeţi să solicitaţi unul valabil riscaţi să fiţi amendaţi. Este şi cazul a 38 de păşcăneni care au fost sancţionaţi din acest motiv. Alte câteva mii au primit notificări prin care li s-a adus la cunoştinţă că trebuie să meargă la Serviciul de Evidenţă a Populatei să între în legalitate.
Mare atenţie dacă v-a expirat buletinul sau urmează să expire. Sunteţi obligaţi că înainte cu 15 zile să cereţi eliberarea unui act de identitate nou de la Serviciu Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Paşcani, astfel riscaţi să primiţi amendă cuprinsă între 40 – 80 lei.

Anul trecut 38 de păşcăneni au fost amendaţi că nu şi-au schimbat cartea de identitate expirată şi alte 4.780 au primit notificări de la Poliţia Locală să îşi facă buletine noi.

Reamintim că în 2015 au fost eliberate 10.407 cărţi de identitate, cele mai multe cereri pentru buletine fiind făcute în lunile de vară, perioadă în care se întorc în ţară românii care lucrează în alte ţări.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
29.1 ° C
29.7 °
26.2 °
58 %
0.7kmh
58 %
mar
29 °
mie
28 °
joi
30 °
vin
30 °
sâm
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI