Amenzi pentru alcool, scandal, semințe și muzică la maxim

Mai mulți tineri din Pașcani trebuie să plătească amenzile date de agenții de la Locală pentru că ori au consumat alcool în locuri publice, ori au făcut scandal, ori au aruncat cojile de la semnințe pe joc. Șeful Poliției Locale, Vasile Avasiloaei face apel, din nou, la cetățeni să aibă simțul civic.

Doi tineri trebuie să scoată din buzunar câteva sute de lei pentru a plăti amenda. Este vorba despre o sancțiune dată de oamenii legii după ce au fost solicitați de cetățeni să vină să-i potolească dat fiind că în loc public ascultau muzică la maxim și consumau alcool. Este vorba despre Ionuț I.și Ionuț L. Cu vârste de 25, respectiv 28 ani, din Pașcani. Fapta s-a petrecut pe strada 22 Decembrie, în fața blocului G1, în seara zilei de 5 iunie, în jurul orei 23:30.

Cu o zi înainte oamenii legii au patrulat în Parcul Municipal și au amendat cu câte o sută de lei 6 adolescenți care consumau alcool și au provocat și participat la scandal, prin fapta lor provocând indignarea trecătorilor. Esre vorba despre Cirpian R., Gabriel F., Dumitru B., Andrei P., Mihăiță H. Și Andrei F, cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani.

Tot pe 4 iunie, în jurul orei 15.30 în Parc, de această dată în zona Palatului trei minori din comuna Mogoșești Siret consumau alcool. Răzvan S., Adrian B.și Ionel G., cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani au rimit amendă de 100 lei fiecare.

Cu aceeași sumă de bani au fost amendați și alți doi tineri, Iulian T și Gabriela B. Pentru că au fost depistați în timp ce aruncau pe jos cojile de semnițe pe care le consumau. Ei se aflau în Parcul Municipal.

Slider
loading...