More

  Amenzi pe bandă rulantă la Pașcani. Vezi pentru ce

  Array

  La data de 28 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani au acționat pentru prevenirea infracţionalităţii stradale, faptelor de comerţ ilicit, evenimentelor rutiere şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

  Au fost legitimate 59 de persoane, controlate 42 de autovehicule și verificați 17 agenţi economici.

  Au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale în valoare de 20.520 de lei, dintre care 13 conform OUG 195/2002, 8 conform Legii 61/1991, 4 conform Legii 12/1990 și 2 conform Legii 333/2003.

  De asemenea, a fost reținut un permis de conducere.

  Totodată, au fost indisponibilizate bunuri în valoare de 658 de lei.

  Exemple:

  1.Un bărbat de 42 de ani, din comuna Hărmănești, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 870 lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere, întrucât a fost depistat pe strada Avram Iancu, din municipiul Paşcani, în timp ce conducea un autoturism, având valabilitatea permisului de conducere expirată din data de 09.05.2012.

  2. Un tânăr, din municipiul Pașcani, a fost sancţionat contravenţionat cu amendă în cuantum de 200 de lei, întrucât ar fi adresat cuvinte şi expresii jignitoare unui bărbat.

  3. Un bărbat de 43 de ani, din comuna Heleșteni, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 300 de lei, întrucât a fost depistat pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Paşcani, consumând băuturi alcoolice.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet