11.7 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021
Array

Amenzi pe bandă rulantă la Pașcani. Vezi pentru ce

La data de 28 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani au acționat pentru prevenirea infracţionalităţii stradale, faptelor de comerţ ilicit, evenimentelor rutiere şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Au fost legitimate 59 de persoane, controlate 42 de autovehicule și verificați 17 agenţi economici.

Au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale în valoare de 20.520 de lei, dintre care 13 conform OUG 195/2002, 8 conform Legii 61/1991, 4 conform Legii 12/1990 și 2 conform Legii 333/2003.

De asemenea, a fost reținut un permis de conducere.

Totodată, au fost indisponibilizate bunuri în valoare de 658 de lei.

Exemple:

1.Un bărbat de 42 de ani, din comuna Hărmănești, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 870 lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere, întrucât a fost depistat pe strada Avram Iancu, din municipiul Paşcani, în timp ce conducea un autoturism, având valabilitatea permisului de conducere expirată din data de 09.05.2012.

2. Un tânăr, din municipiul Pașcani, a fost sancţionat contravenţionat cu amendă în cuantum de 200 de lei, întrucât ar fi adresat cuvinte şi expresii jignitoare unui bărbat.

3. Un bărbat de 43 de ani, din comuna Heleșteni, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 300 de lei, întrucât a fost depistat pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Paşcani, consumând băuturi alcoolice.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Patrimoniului Mondial UNESCO: Centrul istoric din Praga

Centrul istoric din Praga a fost înscris în anul 1992 în lista Patrimoniului Cultural Mondial UNESCO, potrivit...

Miercuri nu va curge apă la robinete în Blăgești și câteva localități din apropiere

Lucrări de igienizare a rezervoarelor de apă potabilă din comuna Todirești, municipiul Pașcani În scopul igienizării rezervoarelor de...

Cum ar putea arăta Pământul peste 500 de ani. Scenariile sumbre sunt mai probabile pentru omenire decât viitorul mult visat

În prezent, oamenii de știință au abilitatea de a face predicții relativ corecte cu privire la viitorul...

ANAF avertizează: Nu deschideți mailuri false transmise în numele instituției

ANAF îi sfătuiește pe contribuabili să nu deschidă mailurile provenite de la adresa info@anaf.ro. Sunt mailuri false....

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI