More

  Amenzi pe bandă rulantă, la Hîrlău. Un tânăr conducea o mașină fără a avea permis de conducere

  Array

  Pe parcursul a 8 ore, poliţiştii din cadrul Poliţiei Hîrlău au organizat şi desfăşurat o acţiune pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică, prevenirea evenimentelor rutiere, a faptelor comise cu violenţă şi a furturilor.

  Acţiunea a avut loc în noaptea de 22 spre 23 august, între orele 18.00 – 02.00 şi au fost verificate 21 de baruri şi 12 societăţi comerciale, 78 de şoferi şi 16 căruţaşi. Au fost legitimate 142 de persoane şi aplicate 43 sancţiuni contravenţionale, dintre care 16 la Legea 61 din 1991, 20 conform O.U.G. 195 din 2002. Valoarea amenzilor – 6.860 lei.

  Spre exemplu, un tânăr de 17 ani a fost depistatde către poliţişti când conducea un autoturism pe raza comunei Scobinti fără a posedă permis de conducere. Pe numele sau a fost întocmit un dosar penal.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Focar de COVID-19 la secția de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgențe Pașcani

  Virusul COVID 19 a ajuns si intr-o sectie destinata copiilor de la Spitalul Municipal de Urgente Pascani. Directia de Sanatate Publica Iasi a anuntat...

  Dezbatere privind transportul public din Pașcani

  Primaria Municipiul Pascani propune spre dezbatere publica un proiect de hotarare ce prevede modificarea regulamentului de transport public local. In noua varianta este vorba...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp