15.9 C
Paşcani
vineri, iunie 2, 2023
Array

Amenzi de peste un sfert de miliard de lei vechi, în urma unei acțiuni a polițiștilor păşcăneni

Actiune politie noapteaLucrătorii Poliției Pașcani au aplicat amenzi de peste 25.000 de lei în urma unei acțiuni, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute. Un număr de 44 de polițiști au acționat de vineri până duminică, în anumite intervale orare, pe toate liniile de muncă.

În total au fost aplicate un număr de 111 sancțiuni, cele mai multe dintre acestea fiind pe linie rutieră. Totodată, polițiștii de la Rutieră au mai ridicat două permise și 2 certificate de înmatriculare.

La sfârşitul acțiunii, agenții au întocmit şi două dosare penale, unul pentru evaziune fiscală iar celălalt la legea privind paza bunurilor. Mai exact, patronul unei discoteci din Rachiteni, Gheorghe Cucoș, de 52 de ani, nu avea încheiat pentru societatea Ocean Tag SRL, niciun contract de pază, deși legea 61 îl obligă. Pentru această infracțiune, administratorul riscă o pedeapsă de până la 3 ani de închisoare.

Cea mai mare sancțiune a fost dată de polițiștii pascaneni firmei AGIX STREAM SRL, cu sediul în strada Moldovei. Patronul magazinului de confecții a primit la legea 333, nu mai puțin de 2.000 de lei amendă pentru că nu avea asigurată paza bunurilor.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow