22.4 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Actiunea Politiei continua si astazi. Amenzi de peste 85.000 de lei, bilantul zilei de ieri

Razie politisti

 

Dupa desfasurarea de forte de ieri, politistii pascaneni au revenit in strada. In aceasta dimineata, mai multi lucratori de la economic si judiciar, impreuna cu comisarii de la Garda Financiara s-au intors in piata din vale, cu scopul de a-i gasi pe acei comercianti care si-au abandonat marfa si au fugit. Succesul nu a fost cel asteptat, iar vanzatorii parca au stiut de intentiile oamenilor legii si nu au venit nici astazi, la punctele de lucru.

Totodata, pe strazile din municipiu are loc pentru a 2-a zi la rand si o actiune a Politiei Rutiere. In sprijinul colegilor de la Pascani, sefii IPJ au trimis un alt echipaj MCV dotat cu radar. Astfel in acest moment, in localitatea Cristesti, pe Drumul European 85, este amplasat un radar, iar pe principalele artere din oras efectueaza controale alte doua echipaje de la Circulatie.

Bilantul zilei de ieri contine cifre impresionante. La activitatea care s-a intins pe parcursul intregii zile au participat nu mai putin de 51 de politisti, coordonati din teren de catre adjunctul IPJ Iasi, comisarul-sef Mihai Pintilei si adjunctul Politiei Pascani, comisarul-sef Tiberiu Dogaru.

Au fost controlate cele doua piete agroalimentare din municipiul Pascani, bazarul din zona vale dar si targurile care au loc ocazional in mediul rural. Lucratorii de politie au fost sprijiniti in controale si de comisari ai Garzii Financiare, inspectori sanitar-veterinari, colegi de la Sectia 6 Rurala Pascani si de o echipa de luptatori S.A.S. de la Iasi.

In total, au fost verificati peste 60 de agenti economici , iar in cauza au fost aplicate un numar de 76 de sanctiuni contraventionale cu o valoare de 85.755 de lei. Totodata, politistii au constatat doua infractiuni de delapidare si furt calificat si au confiscat mai multe bunuri printre care sticle cu bauturi alcoolice, produse agroalimentare, articole de imbracaminte, in valoare de 3.000 de lei.

La sfarsitul actiunii, la sediul Politiei Pascani au fost conduse pentru audieri un numar de 9 persoane.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow