More

  Amenzi de peste 30.000 lei pentru soferii si patronii din Pascani, Targu Frumos si Hirlau

  Array

  Municipiul Pascani si orasele Targu Frumos si Hirlau au fost impanzite de politisti in week-end-ul care a trecut. Zeci de autoturisme si societati comerciale au fost verificate de oamenii legii. Soferii si patronii din judet au primit 125 de amenzi in suma de aproape 300 de milioane de lei vechi.

  Pietele si targurile din Pascani si imprejurimi au fost verificate vineri riguros de oamenii legii. Comerciantii au fost controlati daca au actele necesare si daca nu vand produse de contrabanda.
  In numai patru ore au fost date amenzi de peste 200 milioane de lei vechi.

  Vineri incepand de dimineata zeci de politisti au iesit in strada pentru a preveni accidentele rutiere, pentru a combate comertul ilicit cu produse accizabile din pietele agroalimentare si pentru a verifica sistemele de paza ale societatilor comerciale. In urma activitatii, administratorul unei societati s-a ales cu o amenda de 2.000 lei pentr ca nu a luat masuri de asigurare cu paza a punctului de lucru.

  36 de agenti au controlat aproape 50 de societati comerciale si peste 70 de autoturisme. In urma activitatii s-au dat 96 de amenzi iar trei soferi au ramas fara permis de conducere.

  In localitatile Tatarusi si Helesteni au fost gasite tigari si produse de panificatie puse la vanzare, dar fara ca patronii sa aiba documente de proveniente.

  In Targu Frumos, sambata dimineata, un barbat din oras a fost prins la volanul unei masini neinmatriculate. Pe numele conducatorului auto de 46 ani s-a facut dosar penal.

  Zeci de societati si masini au fost controlate si la Hirlau sambata noaptea spre duminica, pentru a preveni scandalurile, furturile si abaterile de la regimul rutier. Soferii si administratorii au primit amenzi de peste 80 milioane de lei vechi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Reacția primarului după ce a primit semnăturile pentru transportul elevilor: Am nevoie de informații suplimentare. Voi sta de vorba cu părinții după ce voi...

  Problema transportului elevilor școlii “Iordache Cantacuzino”, care fac naveta pe jos , câțiva km pe zi printre mașini, pentru a ajunge la noua locație,...

  Un avocat noul președinte de la CSM. 1,2 lei/zi alocația unui sportiv

  Clubul Sportiv Municipal Pașcani are o noua conducere. Săptămâna trecută ,in prima ședința a Consiliului de Administrație a fost ales in funcția de președinte...

  Primarul din Stolniceni Prăjescu a oferit flori de Ziua Femeii, în școlile din comună – FOTO

  Ziua Femei a fost sarbatorita luni atat in marile orase cat si la sate. In Stolniceni Prajescu, a devenit o traditie ca de 8...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI