11.3 C
Paşcani
joi, septembrie 29, 2022
Array

Amenzi de o mie de lei pentru scandalagii

- Advertisement -

Polițiștii locali sunt cu ochii pe scandalagii. La sfârșitul săptămânii trecute, doi dintre aceștia s-au ales cu amenzi usturătoare de o mie de lei pentru că și-au pierdut cumpătul și au înjurat pe cei din jurul lor în spații publice, încălcând prevederile legale, ale legii 61.

Vineri pe 13 noiembrie, un bărbat de 46 ani din Lespezi, a făcut scandal la Spitalul Municipal, înjurând personalul medical, motiv pentru care a fost solicitată intervenția polițiștilor locali care l-au amendat cu 1.000 de lei pentru încălcarea legii 61.

Aceeași amendă usturătoare a primit și un tânăr care a înjurat duminică seara pe cine a prins în calea sa. Bărbatul de 27 de ani din Pașcani, cu chef de scandal și aflat în stare de ebrietate a agresat cu expresii vulgare locatarii blocului B 01 de pe strada Grădiniței, apoi alungat de aceștia, s-a dus la Benzinăria Petrom din apropiere unde a continuat să înjure pe toată lumea.

Menționăm că cele mai multe solicitări de intervenții către polițiștii locali din Pașcani se referă la aplanarea de conflicte, în special pe fondul consumului de alcool, cei implicați fiind amendați conform legii 61 din ’91 pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow