More

  Amenzi de mii de lei în Paşcani. Un şofer avea viteză dublă faţă de limita legală

  Array

  Atenţie cu ce viteză conduceţi pe drumurile publice, să va puneţi centura de siguranţă când sunteţi în masină şi mai ales aceasta să fie dotată corespunzător, dacă nu, veţi fi amendaţi! Au păţit-o doi şoferi la sfârşitul acestei săptămâni, după ce au fost opriţi de poliţişti, în urmă unui acţiuni.

  Sursă inepuizabilă de amenzi sunt şoferii pentru poliţişti. În urmă unei acţiuni desfăşurate duminică, pe raza Municipiului, dar şi pe drumurile judeţene şi naţionale, au fost controlate zeci de maşini. Din vizorul lor nu au scăpat căruţaşii şi bicicliştii. Şi pentru că s-au găsit nereguli, au fost date amenzi de aproape 12.500 de lei.

  Avea vitează dublă faţă de cât era normal. Un bărbat de 45 ani, din Republica  Moldova a fost depistat de către poliţiştii de la rutieră pe raza localităţii Gâstesti – Paşcani, în timp ce conducea un autoturism cu viteză de 107 km/h, pe un sector de drum unde limita de viteză este de 50 km/h. A rămas fără permis de conducere şi a fost amendat cu 945 de lei.

  Cu 210 lei a fost amendat un şofer pentru că nu purta centură de siguranţă iar maşină nu era dotată conform prevederilor legale.  Bărbatul în vârstă de 38 de ani din comuna Stolniceni Prăjescu a fost depistat de către poliţişti pe strada Ştefan cel Mare din Paşcani.

  Menţionăm că în urma unei statistici, vitează se află pe primul loc la încălcarea reguililor de circulaţie comise de conducătorii auto.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet