Array

Amenzi de mii de lei în Paşcani. Un şofer avea viteză dublă faţă de limita legală

Atenţie cu ce viteză conduceţi pe drumurile publice, să va puneţi centura de siguranţă când sunteţi în masină şi mai ales aceasta să fie dotată corespunzător, dacă nu, veţi fi amendaţi! Au păţit-o doi şoferi la sfârşitul acestei săptămâni, după ce au fost opriţi de poliţişti, în urmă unui acţiuni.

Sursă inepuizabilă de amenzi sunt şoferii pentru poliţişti. În urmă unei acţiuni desfăşurate duminică, pe raza Municipiului, dar şi pe drumurile judeţene şi naţionale, au fost controlate zeci de maşini. Din vizorul lor nu au scăpat căruţaşii şi bicicliştii. Şi pentru că s-au găsit nereguli, au fost date amenzi de aproape 12.500 de lei.

Avea vitează dublă faţă de cât era normal. Un bărbat de 45 ani, din Republica  Moldova a fost depistat de către poliţiştii de la rutieră pe raza localităţii Gâstesti – Paşcani, în timp ce conducea un autoturism cu viteză de 107 km/h, pe un sector de drum unde limita de viteză este de 50 km/h. A rămas fără permis de conducere şi a fost amendat cu 945 de lei.

Cu 210 lei a fost amendat un şofer pentru că nu purta centură de siguranţă iar maşină nu era dotată conform prevederilor legale.  Bărbatul în vârstă de 38 de ani din comuna Stolniceni Prăjescu a fost depistat de către poliţişti pe strada Ştefan cel Mare din Paşcani.

Menţionăm că în urma unei statistici, vitează se află pe primul loc la încălcarea reguililor de circulaţie comise de conducătorii auto.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Hârlău, cereri de finanţare prin PNRR pentru reabilitarea termică a unor clădiri publice 

Aleșii locali ai orașului Hârlău au aprobat depunerea a trei proiecte, în cadrul Planului...

Primăria Pașcani vrea să cumpere autobuze electrice pentru transportul public

Primarul Municipiului Pașcani, Marius Pintilie, a inițiat astăzi un...

Cotnariul se înfrățește cu o comună de pe Prut

Demersuri pentru înfrățirea comunei Cotnari cu o comună de...

Dezbatere despre dezinformare și rolul educației media, la „Miron Costin” Pașcani

Săptămâna aceasta a debutat la "Miron Costin" din municipiul Pașcani cu un...