More

  Amenzi de mii de lei în Paşcani. Un şofer avea viteză dublă faţă de limita legală

  Array

  Atenţie cu ce viteză conduceţi pe drumurile publice, să va puneţi centura de siguranţă când sunteţi în masină şi mai ales aceasta să fie dotată corespunzător, dacă nu, veţi fi amendaţi! Au păţit-o doi şoferi la sfârşitul acestei săptămâni, după ce au fost opriţi de poliţişti, în urmă unui acţiuni.

  Sursă inepuizabilă de amenzi sunt şoferii pentru poliţişti. În urmă unei acţiuni desfăşurate duminică, pe raza Municipiului, dar şi pe drumurile judeţene şi naţionale, au fost controlate zeci de maşini. Din vizorul lor nu au scăpat căruţaşii şi bicicliştii. Şi pentru că s-au găsit nereguli, au fost date amenzi de aproape 12.500 de lei.

  Avea vitează dublă faţă de cât era normal. Un bărbat de 45 ani, din Republica  Moldova a fost depistat de către poliţiştii de la rutieră pe raza localităţii Gâstesti – Paşcani, în timp ce conducea un autoturism cu viteză de 107 km/h, pe un sector de drum unde limita de viteză este de 50 km/h. A rămas fără permis de conducere şi a fost amendat cu 945 de lei.

  Cu 210 lei a fost amendat un şofer pentru că nu purta centură de siguranţă iar maşină nu era dotată conform prevederilor legale.  Bărbatul în vârstă de 38 de ani din comuna Stolniceni Prăjescu a fost depistat de către poliţişti pe strada Ştefan cel Mare din Paşcani.

  Menţionăm că în urma unei statistici, vitează se află pe primul loc la încălcarea reguililor de circulaţie comise de conducătorii auto.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Guvernul extinde campania de vaccinare. Care sunt noile categorii de persoane incluse în etapa a doua

  Executivul se reuneşte miercuri în şedinţă, de la ora 13.00, iar pe ordinea de zi figurează un proiect de hotărâre pentru modificarea Strategiei de...

  Florin Cîţu, despre redeschiderea şcolilor: „Decizia se va lua pe 2 februarie”

  Decizia privind începerea şcolii ar putea fi luată pe 2 februarie, a anunţat premierul Florin Cîţu, iar dacă lucrurile vor merge bine, cel mai...

  Cum ratează profesorii vaccinarea în prima fază

  Ministerul Educaţiei a transmis inspectoratelor şcolare că fiecare unitate de învăţământ preuniversitar trebuie să desemneze o persoană pentru înregistrarea profesorilor şi personalului angajat pe...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI