More

  Amenzi de 100 de lei pentru paznicii somnoroși

  Array

  Agenții de pază pot plăti cel puțin 100 de lei dacă sunt prinși dormind în timpul serviciului.
  Așa s-a întâmplat și cu 2 bărbați din Pașcani care nu își făceau datoria, fiind depistați vineri noaptea, în urma verificărilor polițiștilor, în altă parte decât în locul unde aveau de supravegheat obiectivele pentru care erau responsabili, dormind fără nicio grijă.

  În cadrul aceleiași acțiuni desfășurate în cursul nopții de vineri între orele 01.00 și 05.00, au fost verificate din punct de vedere al pazei obiectivelor,19 societăţi comerciale și 14 agenți de pază, fiind depistate 3 societăți comerciale care nu aveau asigurate pază cu personal de pază sau sisteme de alarmă. Au fost aplicate 8 amenzi în valoare de 2500 de lei, 3 societăților comerciale și 5 agenților de securitate.

  ”A fost sancţionată o societate comercială din mun. Pașcani, conform Legii nr. 333/2003 cu 2000 lei, întrucât nu a luat măsuri de asigurare cu pază a punctului de lucru deschis în municipiul Paşcani.” (Comunicat IPJ Iași)

  Polițiștii au acționat sâmbătă și pe linie rutieră, fiind aplicate 57 de sancțiuni contravenționale, dintre care 26 pentru viteză, în valoare totală de 12.160 lei. A fost reținut și un permis de conducere pentru consum de alcool.

  ”Spre exemplu, un bărbat de 34 ani, din judeţul Vaslui, a fost depistat pe DN2, pe raza localităţii Cristeşti, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost sancţionat conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 945 lei şi i s-a reţinut permisul de conducere. ” (Comunicat IPJ Iași)

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Fotbalistul Crețu a scos la licitație, pentru Nicoleta, tricoul cu care a jucat la Națională

  La nivelul judeţului Iaşi se organizează în această perioadă diverse acţiuni de strângere de fonduri pentru Nicoleta, o tânără in vârstă de 17, din...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI