More

  Amendat pentru că vindea mici expirați

  Array

  Amendat pentru că vindea mici expirați

  Nu puține au fost neregulile găsite în ultima perioadă de inspectorii OPC și polițiști în urma acțiunilor ce vizau alimentele. Un asemenea caz a fost găsit și într-o comună din apropiere de Pașcani, atunci când oamenii legii au verificat târgurile organizate săptămânal. Mai exact, un bărbat din Stolniceni Prăjescu trebuie să plătească 500 de lei pentru că avea la vânzare mici expirați.

   Controalele din ce în ce mai dese ale oamenilor legii scot la iveal tot felul de nereguli. De exemplu, în perioada 8-9 iulie poliţiştii  Secţiei 6 Poliţie Rurală Paşcani au desfăşurat o serie de acţiuni  pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit în târgurile din comunele Lespezi şi Hălăuceşti, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă civică şi combaterea neregulilor pe linie rutieră.

  Spre exemplu, un bărbat în vârstă de 44 ani din comuna Stolniceni Prăjescu a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 500 lei, pentru încalcărea prevederilor Legii nr. 12/1990, întrucât comercializa produse fast food (mici) cu termenul de valabilitate expirat.

  În urma acțiunii au fost legitimate 62 de persoane, controlate 20 de mijloace hipo şi 65 de autovehicule. Au fost verificate 25 de societăţi comerciale. Au fost aplicate 66 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 20.330 lei, dintre care 28 conform O.U.G. nr. 195/2002, 17 conform Legii nr. 12/1990, 19 conform Legii nr. 61/1991, iar restul pentru alte abateri.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet