Array

Amendat degeaba, trimis la plimbare. Verificaţi dacă terenurile mai sunt sau nu pe harta Pascaniului

Ai sau nu contract la salubritate tot primeşti amendă. Cam asta este concluzia la care a ajuns un păşcănean taxat de poliţiştii comunitari. Petru Avram din Blăgeşti s-a plâns azi la audienţe că a fost sancţionat cu 1500 de lei la două săptămâni după ce a încheiat contractul pentru serviciile de salubritate. Bărbatul recunoaşte că înainte aruncă gunoaiele pe unde apucă însă după ce a fost avertizat că trebuie să respecte legea s-a conformat. Acum păşcăneanul nu înţelege de ce a fost amendat şi vrea ca sancţiunea să îi fie anulată.
Deşi pare să fie vina poliţiştilor locali bărbatul amendat degeaba a fost trimis la plimbare. A fost sfătuit să dea Primăria în judecată pentru anularea procesului verbal dacă vrea să scape de plată datoriei.

O altă reclamaţie, o altă nedreptate la audienţele de astăzi. O femeie a aflat că o parte din terenul pe care îl deţine a fost trecut de Primărie din intravilan în extravilanul municipiului, când a vrut să îl vândă. Asta înseamnă că a fost scos înafara municipiului şi nu se mai poate construi pe el iar preţul este mai mic. Modificările au fost făcute odată cu aprobarea noului PUG al municipiului, fără ca proprietarii de terenuri să fie anunţaţi.

Problema nu a fost rezolvată. Ca şi cetăţeanul cu amendă a fost trimisă la plimbare. Trebuie să revină la audienţe după ce funcţionarii de la Urbanism se vor întoarce din concediu

Tot astăzi alte persoane au venit cu probleme de fond funciar iar alţii pentru ajutoare sociale. Audienţele au fost susţinute de viceprimarul Vasile Axinte.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Hârlău, cereri de finanţare prin PNRR pentru reabilitarea termică a unor clădiri publice 

Aleșii locali ai orașului Hârlău au aprobat depunerea a trei proiecte, în cadrul Planului...

Primăria Pașcani vrea să cumpere autobuze electrice pentru transportul public

Primarul Municipiului Pașcani, Marius Pintilie, a inițiat astăzi un...

Cotnariul se înfrățește cu o comună de pe Prut

Demersuri pentru înfrățirea comunei Cotnari cu o comună de...

Dezbatere despre dezinformare și rolul educației media, la „Miron Costin” Pașcani

Săptămâna aceasta a debutat la "Miron Costin" din municipiul Pașcani cu un...