1.5 C
Paşcani
marți, octombrie 26, 2021

Amendamentele Olariu, pentru lista de investitii din acest an

Administratia locala din Pascani se pregateste pentru dezbaterea si aprobarea bugetului dar si a listei de investitii pentru anul in curs. Documentele vor fi facute publice abia dupa aprobarea Bugetului de stat, document care va fi pezentat in Parlamentul Romaniei, pe 4 februarie.
Pana atunci, insa, atat cetatenii cat si alesii locali au inceput sa discute despre oportunitatile de investitii pentru anul in curs.
La sfarsitul saptamanii trecute consilierul local Sorin Olariu a depus deja la secretatiatul Primariei o lista cu amendamentele care urmeaza sa fie propuse la proiectul de buget.
El solicita alocarea sumelor necesare in vederea amenajarii unui sens giratoriu pe strada Moldovei – in zona magazinului Kaufland, sens unic pe strazile Izvoarelor si Mihai Eminescu si amenajarea unei zone de agrement la Lacul Pestisorul.
De asemenea consilierul PMP solicita alocarea sumelor necesare pentru acordarea tichetelor de vacanta, salariatlor de la Spitalul de Urgenta Pascani, pentru amenajarea Centrului de recolatare a sangelui, amplasarea a 8 cismele cu apa, in zonele Deal si Vale ale municipiului, a unei toalete publice in zona Vale si modernizarea strazilor Amurgului si Grigore Ureche, cu asfalt si pavele pe trotuare.
sicnron olariu

Banii ar urma sa fie alocati de la bugetul local. Amendamentele vor fi supuse aprobarii consilierilor locali. Mentionam ca si cetatenii pot trimite administratiei locale propuneri pe marginea proiectului de buget, de regula in perioada dezbaterii publice.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Primarul si consilierii PNL-Pro Romania, reclamati la DNA pentru abuz in serviciu

Primarul municipiului Pascani si consilierii locali din PNL si Pro Romania au fost reclamati la DNA si...

Sedinta pentru rectificari bugetare si modernizarea  unor strazi

Legislativul pascanean este convocat in sedinta ordinara, pe 28 octombrie de la ora 09.00. Pe ordinea de...

Bataie de joc la adresa unor societati comerciale. Conditii si probleme in plus pentru obtinerea acordului de functionare

Situatie confuza la Primaria Pascani privind eliberarea Acordului de Functionare pentru unele societati care isi desfasoara activitatea...

Pascaniul cauta teren pentru o noua cresa. Primarul a propus sa fie construita pe terenul alocat pentru doua blocuri ANL

Administratia locala din Pascani vrea sa construiasca o noua cresa, dar nu stie unde. Investitia ar urma...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI