More

  Amendamentele Olariu, pentru lista de investitii din acest an

  Administratia locala din Pascani se pregateste pentru dezbaterea si aprobarea bugetului dar si a listei de investitii pentru anul in curs. Documentele vor fi facute publice abia dupa aprobarea Bugetului de stat, document care va fi pezentat in Parlamentul Romaniei, pe 4 februarie.
  Pana atunci, insa, atat cetatenii cat si alesii locali au inceput sa discute despre oportunitatile de investitii pentru anul in curs.
  La sfarsitul saptamanii trecute consilierul local Sorin Olariu a depus deja la secretatiatul Primariei o lista cu amendamentele care urmeaza sa fie propuse la proiectul de buget.
  El solicita alocarea sumelor necesare in vederea amenajarii unui sens giratoriu pe strada Moldovei – in zona magazinului Kaufland, sens unic pe strazile Izvoarelor si Mihai Eminescu si amenajarea unei zone de agrement la Lacul Pestisorul.
  De asemenea consilierul PMP solicita alocarea sumelor necesare pentru acordarea tichetelor de vacanta, salariatlor de la Spitalul de Urgenta Pascani, pentru amenajarea Centrului de recolatare a sangelui, amplasarea a 8 cismele cu apa, in zonele Deal si Vale ale municipiului, a unei toalete publice in zona Vale si modernizarea strazilor Amurgului si Grigore Ureche, cu asfalt si pavele pe trotuare.
  sicnron olariu

  Banii ar urma sa fie alocati de la bugetul local. Amendamentele vor fi supuse aprobarii consilierilor locali. Mentionam ca si cetatenii pot trimite administratiei locale propuneri pe marginea proiectului de buget, de regula in perioada dezbaterii publice.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primaria deschide, cu intarzaiere, al doilea flux de vaccinare. Cauta sa angajeze personal medical

  Primaria Pascani cauta sa angajeze personal medical si operatori tehnici pentru a deschide un nou flux de vaccinare la sala de sport de la...

  Gropi acoperite cu pavele, la solicitarea primarului

  La Pascani, gropile de pe strazi, cele lasate in urma de cei care se ocupa de intretinerea sau extinderea retelelor de apa si canalizare...

  167 de cadre didactice din zona Pașcani, Târgu Frumos și Hârlău programate pentru vaccinare in perioada 25 februarie – 3 martie

  Centre de vaccinare speciale pentru vaccinarea prioritară a personalului  din învățământul preuniversitar ieșean La nivelul județului Iași, pentru campania de vaccinare prioritară a personalului din...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp