3.9 C
Paşcani
vineri, decembrie 1, 2023

Amendamentele liberalilor , la bugetul local

Proiectul de buget si lista de investitii pentru anul 2020 vor fi dezbatute si aprobate in sedinta ordinara programata pe 20 februarie de la ora 10.00.

Cele doua documente sunt propuse de primarul municipiului, Dumitru Pantazi, dar ele pot fi completate sau modificate in urma amendamentelor facute de consilierii locali, cu votul majoritatii.
In acest sens, opozitia a anunta ca va avea 14 amendamente. Este vorba despre realizarea studiilor necesare pentru: amenajarea a doua sensuri giratorii, pe strada Gradinitei – unul la intersectia cu Calea Romanului si altul la intersectia cu strada Crinilor, amenajarea unui obor, a unei zone de agrement in zona lacului Pestisorul, amplasarea a doua statii pentru monitorizarea calitatii aerului, igienizarea subsolurilor blocurilor si inlocuirea racordurilor de canalizare, realizarea unor piste pentru biciclisti si pentru amenajarea unei parcari pentru masini pe o suprafata de 1300 mp.
De asemenea liberalii propun realizarea unor reparatii la instalatiile sanitare de la Liceul Tehnologic „Nicolae Iorga” din Pascani si alocarea a 200 000 lei pentru achizitionarea unor terenuri pentru utilitate publica. In aceeasi lista sunt trecute si modernizarea strandului municipal, achizitionarea unei autocisterne pentru spalat si stropit si alocarea a 500 000 lei pentru redeschiderea cinematografului.

PNL – Bodoasca Mihai-Claudiu – amendamente Lista investitii pe 2020 (1)

 

Alte articole